Prenota
Data di arrivo
Data di partenza
Numero di ospiti 2 Adulti - 0 Bambini
Appartamento/Camera
Appartamento/Camera 1
N. Adulti
N. Bambini
Appartamento/Camera 2
N. Adulti
N. Bambini

Aparthotel-uri în Lignano: Descoperă Oferta Online - Europa Tourist Group

Aparthotel-uri în Lignano Sabbiadoro

Să îţi petreci vacanţa într-un aparthotel în Liganano este soluţia ideală pentru cine doreşte să petreacă vacanţa proprie fără constrângeri de timp, şi în acelaşi timp, să se bucure de servicii de înalt nivel. O alternativă bună la hotelurile cele mai renumite, şi o oportunitate pentru a profita de confort la un preţ foarte avantajos.

Dotate pentru a satisface nevoile oricui, mobilate funcţional şi îngrijite în cele mai mici detalii, aparthotelurile din Lignano sunt în diferite zone din localitate, astfel încât permit fiecăruia să aleagă zona cea mai potrivită pentru a profita din plin de oferta turistică a acestui paradis.

Situate în complexele turistice exclusiviste, în padurea de pini, cu vedere la mare sau în zone animate şi pline de magazine sau restaurante, acestea sunt soluţii care vor satisface toate exigenţele pentru o vacanţă de vis!

Descoperă ofertele noastre de nepierdut. Verifică disponibilitatea şi rezervă online cazarea ta într-un elegant aparthotel din Lignano.

esplora il mondo europa tourist group a &
Europa Group SPA © 2008 - 2021 | P.IVA 01761080272 -  Corso del Sole 102, 30028 Bibione - VENEZIA - Italy | +39 0431 430144
Credits - Trasparenza imprese